Introductie

Waarom is Recept-voor-Succes® voor ons interessant?

De veranderingen om ons heen zijn een constante en volgen elkaar in steeds hoger tempo op! Een roep om nieuwe producten, diensten en nieuwe manieren van werken, als gevolg van toenemende (klant)eisen, nieuwe wetten, concurrentie, economische crisis, bezuinigingen, etc.

Hoe hou je je organisatie in balans? Hoe blijf je als team en organisatie staan in de storm?

Het vraagt steeds weer de juiste koers, waarbij de juiste mensen op de juiste plaats vanuit samenwerking en verbinding de gewenste resultaten leveren.

We geloven dat jouw organisatie de meeste ingrediënten en hulpmiddelen al in huis heeft! Wat je nog nodig hebt is het juiste recept...

1

Introductie

Zet de kracht en expertise van jouw eigen organisatie in!

Ons traject is erop gericht jullie op effectieve wijze te ondersteunen met Recept-voor-Succes®! Want wie weet nu beter hoe jullie organisatie ervoor staat en waartoe jullie in staat zijn dan jij en jouw organisatie zelf?

Met ons concept creĆ«er je binnen zes weken jouw eigen Recept-voor-Succes®!

Wat vragen wij van jullie?

Openheid, durf en geloof dat je samen meer bereikt!

2

Het DRIELUIK van Recept-voor-Succes®

In een drieluik combineren wij jullie talenten en instrumenten op plezierige wijze met die van ons.

Indien uit de intake blijkt dat we samen succesvol kunnen zijn, starten we:

3

Samen ontmoeten

Luik 1 is samen ontmoeten!

Als team gaan jullie gezamenlijk aan de slag. Wij halen jullie uit de werkomgeving en laten jullie in een ontspannen omgeving werken aan een kookopdracht. Daarnaast dagen wij iedereen uit mee te denken hoe jullie organisatie succes bereikt, uitbreidt of...

De drie gangen van het door u zelf bereide diner bieden een informele afsluitende gelegenheid om deze punten verder te delen, verhelderen en uit te werken.

4

De eerste stap op weg naar jullie Recept-voor-Succes is gezet!

5

Samen analyseren

Luik 2 is de digitaal afname van onze organisatiescan®.

Wie weet nu beter hoe jouw organisatie er voor staat en waartoe jullie in staat zijn dan jullie zelf! Onze organisatiescan® geeft jullie inzicht in jullie organisatie en teamsamenstelling. Onze scan is natuurlijk gebaseerd op de vijf pijlers van een succesvolle organisatie.

Directe individuele feedback na afname van de scan versterkt het gezamenlijk karakter van jullie traject!

6

De tweede stap op weg naar jullie Recept-voor-Succes is gezet!

7

Samen doen

Bij Luik 3 schrijven jullie je eigen Recept-voor-Succes®!

Met Stap 1 en 2 hebben jullie alle ingrediënten die je nodig hebt om jullie gewenst succes te bereiken of uit te breiden in huis. Tijdens deze laatste stap dagen wij jullie als team uit om stap 1 en 2 te vertalen naar de daaruit voortkomende behoeftes en acties! Gezamenlijk maken jullie een stappenplan voor de implementatie van jullie Recept voor Succes. En zoals elk recept heeft het pas waarde als je daadwerkelijk met de ingrediënten aan de slag gaat. Niks weerhoudt jullie nu nog ervan om samen aan de slag te gaan!

8

Jullie Recept-voor-Succes is een feit!

9

Contact

Recept-voor-Succes® is een creatie van Credo Consultancy & Business à la Carte.

Credo Consultancy Business a la Carte
Credo Consultancy is een advies- en managementburo dat leiders en leiderschapsteams adviseert en ondersteunt bij doelgericht veranderen en leiderschap. Business à la Carte is een adviesburo dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling en leiders adviseert en ondersteunt bij het bouwen aan een succesvol team.
10

Wij zijn op de volgende manieren te bereiken:

Telefoon

geef ons een belletje

+31 (0)43 609 99 04

Email

Stuur ons een berichtje

info@recept-voor-succes.nl
11